×

Error

[OSYouTube] Alledia framework not found

Junta Directiva

0
0
0
s2smodern

COL·LABORACIÓ AMB EL PALAU de LA MÚSICA i BCN CLÀSSICS

Estimats Socis,

El Centre Moral i Cultural ha renovat l'acord especial amb BCN Clàssics 

Cicle de concerts Palau de la Música Catalana, per la temporada 17-18

 Els socis del CMC gaudireu d’un descompte preferent del 20% en el preu dels abonaments, sobre el preu d’entrades soltes.

BCN CLASSICS

  Tindrem 2 tipus d’abonaments diferents: Abonament 5 i Abonament 7 (inclou Baremboin i Filharmònica de Berlín).

  Si domicilieu el pagament, us oferim l’opció de fer-ho en un o dos terminis (50% al juny 2017 i 50% al gener 2018)

Veureu que portarem la Filharmònica de Berlín amb Sir Simon Rattle en la seva última gira junts! Tornarà Daniel Barenboim; convidarem l’Orquestra de Bamberg, una de les joies de l’Europa Central, amb Viktoria Mullova, una violinista d’una força increïble; retrobarem els amics del Cor i l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, i a més, us presentarem tres concerts de l’Orquestra de Cadaqués, el centre del cicle BCN Clàssics, dirigida per Gianandrea Noseda, per Jaime Martín, amb la increïble Gabriela Montero al piano, i pel gairebé mític Vladimir Ashkenazy, amb Denis Kozhukhin també al piano.

Dins el repertori que podreu escoltar, estaran el Rèquiem de Verdi i el Rèquiem de Mozart, la Simfonia del Nou Món, les simfonies 3 i 4 de Beethoven, la primera de Brahms, els concerts per a piano 2 i 3 de Rachmaninov i el concert de violí de Sibelius.

En definitiva, grans obres de tots els temps, interpretades per grans artistes, per fer del cicle BCN Clàssics al Palau de la Música un espai únic per gaudir de la bona música.

PROMOCIÓ Abonament 5 per socis del CMC Poblenou
ZONA --> A B C D E
Preu Abonament 5 públic 365 284 225 170 110
Preu ABONAMENT SOCIS CMC (20%dte) 292 227,2 180 136  88
(Descompte total:)  73 56,8 45 34 22

PROMOCIÓ Abonament 7 per socis del CMC Poblenou
ZONA --> A B C D E
Preu Abonament 7 públic 674 514 378 274 175
Preu ABONAMENT SOCIS CMC (20%dte) 539,2 411,2 302,4 219,2 140
(Descompte total:) 134,8 102,8 75,6 54,8 35

Ser abonat significa poder gaudir sempre de la mateixa localitat, atenció personalitzada, possibilitat de conèixer els artistes i directors de primer ordre que hi participen, rebre el programa de mà amb antelació.
Per abonar-se:
- Trucar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Tel. 93 342 6175
- O per internet www.bcnclassics.cat anar a abonaments e introduir el       

   Codi promoció: CMC


Logo1Palau  EscutCMC b 


 
0
0
0
s2smodern

DISCURS DEL PRESIDENT ELECTE, JOSEP MARIA RECASENS, A L’ASSEMBLEA DE SOCIS.

Benvolgudes consòcies, benvolguts consocis,

Ara fa més d’un any, en Josep Gili em va demanar de veure’ns. Ens vam trobar, em va explicar que, per motius personals, ell no tornaria a presentar candidatura i em va preguntar si jo estava disposat a presentar-m’hi.

La veritat es que sempre havia pensat que algun dia em presentaria a president del Centre; que, si els socis confiaven en mi, em tocaria retornar al Centre una part del molt que m’ha donat en aquesta vida. A mi i a la meva família.

A alguns de vosaltres us ho he dit personalment. Hagués preferit presentar-m’hi en un altre moment. Avui encara sóc el director general de Comerç de la Generalitat i la veritat és que hagués preferit un moment de càrrega professional més lleugera. Però en aquesta vida les coses passen quan passen, no quan un vol que passin. És avui quan toca fer el pas endavant.

Crec que sóc home de conviccions profundes i de decisions fermes, però, si hagués tingut o m’hagués quedat algun dubte, aquest dubte me l’hauria esvaït del tot l’amplíssim suport que vosaltres, sòcies i socis del Centre, heu volgut donar a la meva candidatura. Més de dues centes signatures de suport. I em consta que han quedat amigues i amics que haguessin volgut signar i que no van ser a temps de fer-ho. En tot cas, moltes gràcies per una tan gran manifestació de confiança que a mi i a tot el meu equip ens honora i ens compromet.

0
0
0
s2smodern

 

La Junta Directiva del Centre es reuneix en ple amb periodicitat mensual, normalment el primer dilluns de cada mes. En les seves sessions, la Junta tracta els temes que atenyen el govern i el funcionament de l’entitat i pren els acords que s’escaiguin.

També amb periodicitat mínima mensual, normalment el tercer dijous de cada mes, es reuneix un equip permanent de direcció, anomenat “Junta petita”. Està integrat pel president, els dos vicepresidents, el secretari, el tresorer i l’administrador (tasca que en l’actualitat coincideix en la persona que assumeix el càrrec de secretari).
La “Junta petita” prepara i debat els temes que desprès es portaran a la Junta Directiva per la seva aprovació i també fa un seguiment més quotidià de l’Entitat.

Els membres de l'actual Junta Directiva són:

- Gemma Novo, vicepresidenta d’acció social.
- Josep Navarro, vicepresident de gestió dels espais.
- Tomàs Giol, secretari.
- Joan Giménez i Roger, tresorer.
- Anna Bedmar, vicesecretària i responsable de l’arxiu.
- Montserrat Mirabet, vicetresorera i comptadora.
- Jordi Asensio, com a vocal adjunt a Presidència.
- Andreu Aldea, com a vocal de Manteniment.
- Maria Jové, com a vocal de Comunicació Virtual.
- Toni Olivé, delegat de la Secció de Teatre.
- Antoni Roig, delegat del Cor.
- Marta Ponsa, delegada de l’Esbart.
- Rosa Maria Lorda, Delegada de la Secció d’Activitats Diverses.
- Carolina Albés, Delegada de la Secció de Foment d’Activitats Culturals.

Josep Maria Recasens, President
0
0
0
s2smodern

Benvolguts amics,

Els objectius de la nostra entitat, el Centre Moral i Cultural del Poblenou són els següents fonamentalment:

  • Promoure l’activitat cultural dels habitants del Poblenou i, en especial dels seus associats.
  • Fomentar el sentiment de catalanitat
  • Fomentar els valors de la vida familiar i social de les persones que integren l’entitat

El Centre Moral i Cultural reconeix, com a principis bàsics:

  • El desevolupament del seu objecte segons l’humanisme cristià 
  • L’exclusió de tota activitat o conducta que pugui comprometre l’absoluta independència de l’entitat respecte de qualsevol opció política
  • És una entitat de caràcter social que no té cap mena de finalitat lucrativa, sent els càrrecs dels representants legals totalment gratuïts. 

Aquest és el contingut literal de l’article 2 dels nostres estatuts. Queda ben clar que el nostre Centre és una entitat de servei cultural, catalana, cristiana, familiar i social sense cap ànim de lucre.